Sök på hemsidan


Kontakt

Elektriker EB & Bygg
August Wahlströms väg 17 182 31
Danderyd

072-949 77 51


E-mail: elektriker.eb@gmail.com

Boka elektriker

Vänligen fyll i informationen nedan glöm inte dit Telnr:

Bli medlem -7.5% rebat

Vänligen fyll personuppgifter och Telf-nr:

Välj fil

Nödsituation

Tjänster

 
Nödsituation/ JOUR:    Om du har en elektrisk nödsituation elektriker hjälper dig så snart som möjligt.
 
Elinstallation:   **Professionella Installationstjänster för Ditt Hem** 
 

Våra omfattande tjänster täcker alla aspekter av elektriska installationer för både nyproduktion och befintliga fastigheter. Med vår expertis kan du vara säker på att dina elbehov hanteras på bästa sätt. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

 

- **Installationer i Nyproduktion:

Vi är experter på att hantera elektriska installationer i samband med nybyggnation. Oavsett om det handlar om bostäder eller kommersiella fastigheter, är vi här för att se till att dina installationer är säkra och effektiva från början.

 

- **Felsökning och Omdistribution:

Om du stöter på problem med din befintliga elcentral eller behöver omfördela elen i ditt system, kan du lita på oss för pålitlig felsökning och optimering av dina elinstallationer.

 

- **Infravärme för Utomhusbruk:

Vi installerar infravärme som gör utomhusområden mer bekväma och användbara även under kallare tider.

 

- **Utomhusbelysning:

Oavsett om det är trädgården, terrassen eller garageuppfarten, tar vi hand om allt när det kommer till utomhusbelysning. Vi skapar stämning och funktion i din utomhusmiljö.

 

- **Inomhusbelysning:

Från belysningsdesign till installation, vi ser till att din inomhusmiljö är väl upplyst och trivsam.

 

- **Eluttag och Internetinstallation:

Vi hjälper dig att flytta eller installera nya eluttag både inomhus och utomhus. Dessutom kan vi dra fram internetkablar och uttag för att säkerställa en smidig uppkoppling.

 

- **Installation av Vitvaror: 

Låt oss ta hand om installationen av dina vitvaror för att säkerställa korrekt funktion och säkerhet.

 

- **Installation av Bastu:

Vi erbjuder professionell installation av bastu, så att du kan njuta av en avkopplande bastuupplevelse i ditt eget hem.

 

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta nästa steg mot säkra och effektiva elektriska installationer i ditt hem.

 
 
Bostadsrättsföreningar/ Företag
 
Elektriker EB & Bygg positionerar sig för närvarande som en framstående tjänsteleverantör och betjänar olika bostadsföreningar och företag med heltäckande lösningar. Vårt tjänsteutbud omfattar både stöd till föreningar och individuella hyresgäster, med täckning av underhållsarbete i befintliga installationer samt genomförande av nya installationer, både inomhus och utomhus. Vi är specialiserade inom områden som nya installationer, belysning, golvvärmesystem, omkabling samt byte av centralstation, bland andra. Vi installerar laddare för elektriska fordon.
 
Vi är glada att kunna erbjuda möjligheten att etablera ett samarbetsavtal som ger fördelar både för föreningen och dess individuella medlemmar. Vi tror på ömsesidigt fördelaktigt samarbete och är övertygade om att vår strategi kan tillföra mervärde till er gemenskap.
 
Om ni önskar utforska möjligheterna med ett samarbetsavtal mer ingående, tveka inte att kontakta oss. Ni kan skriva till oss på vår e-postadress eller ringa oss på 072-949 77 51. Vi ser fram emot att inleda en dialog och diskutera hur vi kan bidra till er gemenskaps framgång och välmående.